PITICLIC ABECEDAR FREE DOWNLOAD

Clasa a I-a Magazin online cu softuri educationale, jocuri educative copii, carti, documentare si enciclopedii multimedia precum si materiale didactice. Web Design by Pro Tempus. Despre proiectul “Sustin educatia”. Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross. Clasa a III-a 7.

Uploader: Malajin
Date Added: 28 December 2012
File Size: 13.71 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 17929
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Suntem convinsi ca putem sa contribuim la educatia copiilor, daca strangem resursele de care scolile si gradinitele au nevoie. Clasa a I-a Aceste materiale educative pot fi folosite ca suport de curs sau auxiliare pentru invatatori, profesori, elevi, parinti sau bunici folosind pigiclic moderne si interactive de predare, stimuland imaginatia invataceilor prin toate canalele de perceptie: Clasa a III-a Produsele educationale pentru toate disciplinele scolare piticlic abecedar extrascolare se adreseaza tuturor grupelor de varsta incepand cu prescolarii si pana la liceeni sau studenti.

Cont nou Recupereaza parola.

Documentare Discovery Arta Pentru a face o comanda en-gross, completati formularul de cerere de pe pagina pihiclic produs, formularul de piticlic abecedar sau trimiteti comanda pe email. Web Design by Pro Tempus. Stiinte socio umane DVD Micul geniu Clasa a IV-a Documentare Discovery Stiinta Aplicabilitatea acestor materiale educationale este complexa si pot fi folosite de profesori, copii, scolari, elevi, parinti sau bunici in scop didactic sau educational.

  E2120I FLASH FILE FREE DOWNLOAD

Documentare Discovery Egiptul antic Piticlic abecedar Discovery Turism Povesti copii DVD Documentare Discovery Istorie Carti de Craciun 2.

Educational Software for Children – PitiClic

Carti Gradinita Caiete activitati Magazin online cu softuri educationale, jocuri educative copii, carti, documentare si enciclopedii multimedia precum si materiale didactice.

Pe acest site nu se mai fac comenzi la bucata. Harta site Cautari frecvente Cautare avansata Contact. Jocuri Creionul Fermecat 3.

Biblioteca – Torrent Search Web

Documentare Discovery Natura Web design Promotionale Softuri educationale Bannere publicitare Autocolante. Cls I -a Ne-am propus sa oferim prin intermediul acestui shop online o bogata colectie de softuri abwcedarpiticlic abecedar educative pentru copii, documentare ale unor televiziuni prestigioase, filme in special romanesti din arhivele televiziunii romane, jocuri educative din cele mai variate pentru copii, echipamente pentru dotari laboratoare si va invitam sa explorati aceasta lume a cunoasterii.

Clasa a IV-a 5. Clasa piticlic abecedar III-a 7.

LET’S LEARN THE ALPHABET MULTIMEDIA LESSONS FOR THE 1ST GRADE – SECOND PART (Version 3.0)

Carti didactice, softuri educationale si jocuri educative. Primim comenzi doar pentru cantitatti en-gross. Softuri educationale Ne-am propus sa oferim prin intermediul acestui shop online o bogata colectie de softuri educationalecarti educative pentru copii, documentare ale unor televiziuni prestigioase, filme in special romanesti din arhivele televiziunii romane, piticlic abecedar educative din cele mai variate pentru copii, echipamente pentru dotari laboratoare si va invitam sa explorati aceasta lume a cunoasterii.

  PANOSFX PHOTOSHOP ACTIONS FREE DOWNLOAD

Ratiu, 45A, Cluj Tel: Clasa a II-a